Teaser oficial pentru Ferrari F620 GT

Cel mai puternic Ferrari al tuturor timpurilor se pregăteşte pentru Geneva 2012, iar până atunci, italienii pun la încercare răbdarea fanilor Căluţului Cabrat.

Ferrari 599 GTB Fiorano este o maşină extraordinară, dar asta nu are nicio legătură cu ambiţia celor de la Ferrari de a suprpinde mereu. Astfel, coupe-ului care îl va înlocui şi care va purta denumirea F620 GT, este anunţat drept cel mai puternic Ferrari al tuturor timpurilor.

Până la debutul maşinii, ce va avea loc la Salonul Auto Geneva 2012, italienii ne prezintă un teaser în care putem să ne facem o idee asupra performanţelor maşinii, cel puţin după sunetul teribil al tipicului V12. Înainte de salonul elveţian, totuşi, Ferrari va face publice primele imagini şi informaţii oficiale ale maşinii, iar acest lucru se va petrece exact pe 29 februarie.

Până atunci, să admirăm imaginile în mişcare şi sunetele porduse de maşina pilotată de Fernando Alonso.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.