Teaser pentru Volvo V40

Suedezii vânează segmentul premium al clasei compacte, unde în prezent fac legea BMW Seria 1 şi Audi A3. Viitorul S40 este prefigurat într-un teaser oficial.

Teaser pentru Volvo V40 Teaser pentru Volvo V40

Volvo nu poate ignora clasa compactă, iar suedezii se pregătesc să-i provoace pe reprezentanţii premium ai acesteia, cu un nou model. Volvo V40 este maşina pe care producătorul scandinav o prezintă foarte evaziv, în cadrul primului teaser oficial legat de acest model.

După cum putem observa, în ciuda camuflajului absolut necesar în cadrul unui model pre-producţie, designul lui Volvo S60 este reinterpretat, dar se poate distinge linia bombată a capotei, precum şi grila frontală de dimensiuni generoase. De asemenea, partea laterală lasă la vedere ornamentele cromate, dar şi o linie interesantă, ce urcă dinspre stopuri către oglinzile retrovizoare.

Denumirea V40 este încă proaspătă în mintea fanilor Volvo, aceasta desemnând versiunea combi a precedentei generaţii de Volvo S40. Rămâne de văzut dacă designul maşinii, dar şi argumentele tehnice ale acesteia vor fi convingătoare în faţa unor concurenţi redutabili precum BMW Seria 1 şi Audi A3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.