TEASER. GT Concept, un sportscar fresh, fresh, care ne promite că vom vedea Opel cu alţi ochi

Opel a anunţat cel mai fresh concept pe care-l pregătesc pentru prima parte a acestui an ...

TEASER. GT Concept, un sportscar fresh, fresh, care ne promite că vom vedea Opel cu alţi ochi TEASER. GT Concept, un sportscar fresh, fresh, care ne promite că vom vedea Opel cu alţi ochi

 

 

Opel a anunţat cel mai fresh concept pe care-l pregătesc pentru prima parte a acestui an: Opel GT Concept. Un concept sportscar ce va fi prezentat în toalitate la Salonul Auto de la Geneva.
Deocamdata ne putem bucura doar de un teaser, iar continuarea vine peste o săptămână.

Deşi este vizibil doar pentru câteva momente, imaginile sunt suficiente pentru a le stârni apetitul celor care iubesc maşinile sport.

CEO-ul Opel Grup, Dr. Karl-Thomas Neumann, anunţă următorul pas important pentru Opel, Conceptul GT, şi ne promite că “Veţi vedea Opel cu alţi ochi”

În film, un detaliu de culoare roşie se reflectă în ochii privitorului. Este o primă expunere a unui concept ce va stabili tendinţe şi care va avea premiera la Salonul Auto de la Geneva, 3 - 13 martie. Dr. Neumann va dezvălui mai multe despre noul venit într-un al doilea clip, pe 21 ianuarie. Până atunci mai jos puteţi vedea teaser-ul.

Citeşte şi FOTO. Psihologie inversată sau glumă? Anunţul anului: ”Vând hoit din 2004” 

Citeşte şi GALERIE FOTO. ARO-ul lui Ceauşescu (B-01-PCR) este de vânzare. Află preţul şi detaliile tehnice ale maşinii

Citeşte şi 5 greşeli pe care le fac până şi cei mai experimentaţi şoferi

Citeşte şi Top 15 cele mai periculoase şosele din lume. GALERIE FOTO

Citeşte şi Pilotul automat reduce consumul? Dacă da, cu cât?

Citeşte şi VIDEO. Bobotează 2016. Preot care sfinţeşte maşinile în trafic cu antemergător de la Poliţie

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.