Toyota se aliază cu Suzuki pentru a construi maşini hibride în Marea Britanie

Toyota şi Suzuki vor produce un nou autovehicul hlibrid electric în Marea Britanie.

Toyota se aliază cu Suzuki pentru a construi maşini hibride în Marea Britanie Toyota se aliază cu Suzuki pentru a construi maşini hibride în Marea Britanie

Toyota va produce un nou autovehicul hlibrid electric în Marea Britanie pentru Suzuki, o veste bună pentru muncitorii din industria auto britanică în contextul nesiguranţei continue legate de Brexit, scrie Ziarul Financiar.

Hibridul se va baza pe modelul Corolla al Toyota şi va fi produs la fabrica din Burnaston al companiei, motoarele fiind livrate de fabrica Deeside a acesteia din nordul Ţării Galilor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.