Trafic îngreunat pe mai multe drumuri naţionale şi A2. Poliţia avertizează şoferii să fie atenţi la polei

Autor: ProMotor 24 ian. 2019 Știri auto
Trafic îngreunat pe mai multe drumuri naţionale şi A2. Poliţia avertizează şoferii să fie atenţi la polei

În această dimineaţă, circulaţia rutieră se desfăşoara îngreunat, din cauza poleiului, pe mai multe artere rutiere din ţară. În judeţele Constanţa şi Tulcea ceaţa densă a redus vizibilitatea local sub 50 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, joi dimineaţa se circulă îngreunat, din cauza poleiului pe mai multe artere rutiere din judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Galaţi Ialomiţa, Ilfov, Girugiu, Harghita, Prahova, Tulcea şi Vrancea.

În judeţul Buzău, din cauza poleiului circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, a fost restricţionată pe DN2B Buzău –Brăila.

În judeţul Gorj, traficul este restricţionat pe DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, pe tronsonul kilometric 16 şi 34+800 de metri, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, restricţie valabilă până la finalul lunii martie 2019.

Totodată, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă, joi, între orele 06.00 – 22.00, cu ocazia zilei Unirii Principatelor Române, pe ambele sensuri pe tronsonul DN 7: Piteşti (ieşire din municipiu) – Râmnicu Vâlcea – Veştem (intersecţie cu DN1).

Risc de formare a poleiului pe A 2 Bucureşti – Constanţa. Care sunt zonele cu probleme

Riscul formării poleiului pe Autostrada A 2 Bucureşti – Constanţa este ridicat, autorităţile făcând apel la şoferi să circule cu prudenţă. Meteorologii au emis cod portocaliu de polei în mai multe judeţe din ţară.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor scăzute pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa există riscul formării poleiului.

Între localităţile Fundulea şi Lehliu, pe anumite porţiuni s-a format deja strat de polei.

În zonă se acţionează cu material antiderapant.

Nord-estul, sud-estul, sudul, centrul şi sud-vestul ţării se află, începând de joi de la ora 4 până vineri la ora 14.00, sub cod galben de ploi, ninsori viscolite şi polei. Vântul va sufla cu 70 de kilometri pe oră în Muntenia, Moldova şi la munte.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, din cauza poleiului, pe mai multe artere rutiere din judeţele Buzău, Brăila, Călăraşi, Ialomiţa, Ilfov, Giurgiu, Harghita, Prahova şi Vrancea. În Constanţa şi Tulcea este şi ceaţă, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide