Trailer "Fast and Furious 4"

Filmul în care vor juca aceeaşi actori ca şi în prima producţie va aduce pe ecrane mai multe supercaruri printre care un Ford GT deţinut de Steve Saleen.

Dacă în prima producţie Dominic Toretto era urmărit de poliţistul sub acoperire Brian O'Conner, în noua producţie cei doi protagonişti îşi vor uni forţele împotriva unui inamic comun după ce o crimă îi aduce din nou împreună în Los Angeles.

Alături de un Subaru WRX STI în film va apărea şi un Ford GT care a aparţinut lui Steve Saleen. Actorii principali vor fi aceiaşi ca în prima producţie şi vor interpreta aceleaşi roluri. Ar trebui să ne aşteptăm la o producţie cel puţin la fel de "furioasă" ca şi prima, cu Vin Diesel (Dominic) şi Paul Walker (Brian) unindu-şi forţele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.