Un Bentley Continental GT care i-a aparţinut lui Sir Elton John este de vânzare

Bentley GT Speed

Un Bentley Continental GT care i-a aparţinut lui Sir Elton John este de vânzare Un Bentley Continental GT care i-a aparţinut lui Sir Elton John este de vânzare

Un Bentley Continental GT Speed ​​din 2014 din colecţia privată a lui Sir Elton John va fi scos la licitaţie pe 21 şi 22 iulie la The Wing, Circuitul Silverstone. Masina ​​a fost estimată la aproximnativ 80.000 de lire (90.3858 de euro).

"Este un privilegiu să putem oferi această maşină la vânzarea, la Silverstone Classic", spune Harry Whale, specialist din cadrul casei de licitaţii. 

Bentley GT Speed se află în vârful seriei Continental cu motorul W12 de 6 litri, care produce 626 CP, mai mult decât un McLaren F1. Maşina a intrat în posesia lui Sir Elton în iunie 2014, însă în aprilie 2015 a trecut în posesia partenerului său de viaţă. 

Maşina de lux este finisată în nuanţa Onyx Black, stă pe jante aliaj de 21 inci, iar lista de opţiuni selectate de Sir Elton se întinde pe trei pagini A4. 

În mod firesc, maşina este însoţită de un istoric complet. Pentru a afla mai multe despre Bentleyul Continental GT Speed ​​a lui Sir Elton John vizitaţi: silverstoneauctions.com

Galerie foto

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.