Un nou complex Ford în Bucureşti

Neste Automotive SRL inaugurează astăzi un complex integrat destinat exclusiv mărcii Ford. Complexul reprezintă o investiţie de 2 milioane Euro şi este construit pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 mp.

Un nou complex Ford în Bucureşti Un nou complex Ford în Bucureşti

Construit la standarde Ford, noul complex dispune de o unitate de service cu o suprafaţă de 800 mp, un showroom de 500 mp, un depozit de piese şi accesorii de 200 mp, plus numeroase alte facilităţi precum Ford Cafe, zonă de expunere auto şi parcare pentru clienţi.

Pachetul de servicii disponibile va include: comercializarea gamei complete de autoturisme Ford, consilierea şi îndrumarea în vederea luării unei decizii de achiziţie bine informate, comercializarea de piese de schimb şi accesorii originale, servicii complete de service specializat Ford şi servicii de leasing.

Amplasarea complexului pe Şoseaua Chitilei nr. 431, în sectorul 1 al Capitalei, asigură o acoperire extinsă, atât pentru Bucureşti, cât şi pentru partea vestică a Judeţului Ilfov.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.