Un SUV a intrat pe plajă şi a rămas blocat în apă. O Toyota Hilux încearcă în zadar să-l scoată – VIDEO

Autor: ProMotor 23 iul. 2019 Știri auto

A devenit o tradiţie de prost gust să vedem maşini pe plajele din România, aşa că era doar o chestiune de timp până când să apară şi anul acesta un nou clip video cu bolizi pe nisip. 

Pe 20 iulie un cetăţean care se plimba pe malul mării a asistat o scenă în care o Toyota Hilux încearcă să tracteze fără succes, un Mercedes-Benz Clasa M.

Maşina a rămas blocată în nisip, iar când pick-ul încearcă să tracteze SUV-ul, se rupe chinga de remorcare.

Nu mult a fost până când să izbucnească un scandal între cel care filma şi şoferul care a rămas blocat cu maşina în nisip, însă la faţa locului a apărut un echipaj de poliţie.

Legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

O astfel de faptă constituite contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 10.000 şi 20.000 de lei.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide