Un SUV a intrat pe plajă şi a rămas blocat în apă. O Toyota Hilux încearcă în zadar să-l scoată - VIDEO

A devenit o tradiţie de prost gust să vedem maşini pe plajele din România.

Un SUV a intrat pe plajă şi a rămas blocat în apă. O Toyota Hilux încearcă în zadar să-l scoată - VIDEO Un SUV a intrat pe plajă şi a rămas blocat în apă. O Toyota Hilux încearcă în zadar să-l scoată - VIDEO

A devenit o tradiţie de prost gust să vedem maşini pe plajele din România, aşa că era doar o chestiune de timp până când să apară şi anul acesta un nou clip video cu bolizi pe nisip. 

Pe 20 iulie un cetăţean care se plimba pe malul mării a asistat o scenă în care o Toyota Hilux încearcă să tracteze fără succes, un Mercedes-Benz Clasa M.

Maşina a rămas blocată în nisip, iar când pick-ul încearcă să tracteze SUV-ul, se rupe chinga de remorcare.

Nu mult a fost până când să izbucnească un scandal între cel care filma şi şoferul care a rămas blocat cu maşina în nisip, însă la faţa locului a apărut un echipaj de poliţie.

Legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulaţia sau staţionarea vehiculelor, cu excepţia celor care asigură intervenţii operative şi a utilajelor de întreţinere a plajelor.

O astfel de faptă constituite contravenţie şi se sancţionează cu amendă între 10.000 şi 20.000 de lei.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.