Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

Cum a fost la Santa Pod Raceway pentru acest Lupo vedeţi mai jos.

Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO Un Volkswagen Lupo cu 1800 de CP e ca un pitbul pe roţi. Made in Romania - VIDEO

DOP Motorsport a parcurs 2500 de km din România până la Santa Pod Raceway din Anglia pentru spectacolul VW Action. Au venit să conducă un VW Lupo cu două motoare 2.0 TFSI provenite de la Golf R, ambele cu cutii de viteze Golf R DSG DQ250 şi fiecare furnizând putere independent la un set separat de roţi. Motoarele au fost reglate pentru a produce 900 CP fiecare, cu o putere combinată de 1800 CP. Cum a fost la Santa Pod Raceway pentru acest Lupo vedeţi mai jos.

Citeşte şi 

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

Preţurile pentru Ford Puma, noul SUV produs la Craiova

VIDEO

FOTO

Citeşte şi:

Ce maşină conduce Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planeta

O ”bijuterie” istorică din anii '50 s-a prezentat la RAR pentru înmatriculare: „Cum au ieşit noxele?” - GALERIE FOTO

Prescriere amenzi 2019. După cât timp se prescriu amenzile de circulaţie

Cum ştii când te lasă frânele. Care este secretul pentru curăţarea eficientă a plăcuţelor

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.