Unicat Mustang, scos la licitaţie în scopuri caritabile

Ford continuă seria de modele unicate, cu tematică aviatică, care va fi scos la licitaţie în scopuri caritabile.

Unicat Mustang, scos la licitaţie în scopuri caritabile Unicat Mustang, scos la licitaţie în scopuri caritabile

Ford îşi menţine poziţia de adjuvant al programului de formare a tinerilor piloţi, program susţinut de Experimental Aircraft Association. Cel de al optulea unicat, de anul acesta, aduce tribut cursei spaţiale Apollo 11, care i-a transportat pe Neil Armstrong şi pe Buzz Aldrin pe Lună.

Apollo Edition Mustang are la bază versiunea V8, de 5,0 litri - care livrează aici 635 de cai-putere şi 731 de Newtoni-metru - ornată cu elemente stilistice inspirate de Saturn V. Pachetul este completat de kitul estetic, de suspensia rigidizată şi de roţi Forgiato de 21 de inci, care ascund frâne Brembo.

Unicatul va fi vândut în cadrul evenimentului Gathering of Eagles, din 23 Iulie, iar suma va fi redirecţionată către Experimental Aircraft Association.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.