Va construi Ferrari un roadster LaFerrari?

Urmărind algoritmul apariţiei hypermaşinăriilor Ferrari - şi sperând că acesta există în realitate - ne întrebăm dacă nu este timpul pentru un LaFerrari Spider...

Va construi Ferrari un roadster LaFerrari? Va construi Ferrari un roadster LaFerrari?

Urmărind algoritmul apariţiei hypermaşinăriilor Ferrari - şi sperând că acesta există în realitate - ne întrebăm dacă nu este timpul pentru un LaFerrari Spider...

Cu toate că orice produs care iese de pe porţile uzinei din Maranello este o mică operă de artă pe roţi, există din când în când apariţii care reprezintă „vârful de lance” al familiei de exotice italieneşti, la un anumit moment. 

Când spui „vârf de lance” te gândeşti la F40, la F50, la Enzo şi la nou-venitul LaFerrari. Primul menţionat, F40, avea hardtop, în timp ce următoarea apariţie hyper de la Ferrari, F50, dispunea de un acoperiş demontabil. Enzo, la rândul lui, a venit cu acoperiş fix, aşa că ne întrebăm dacă LaFerrari nu va dispune de o versiune decapotabilă. 

(via)

Nu există confirmări în acest moment, însă apariţia unui LaFerrari Spider - eventual, într-o ediţie limitată şi la un preţ super-umflat - nu este imposibilă. Suntem curioşi care ar fi preţul unui LaFerrari Spider - având în vedere că un model special bazat pe platforma lui F12 Berlinetta ajunge şi la 2,5 milioane de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.