Versiunea de performanţă Volkswagen T-Roc R, filmată pe Nurburgring - VIDEO

Volkswagen a confirmat că o versiune „fierbinte” a SUV-ului T-Roc

Versiunea de performanţă Volkswagen T-Roc R, filmată pe Nurburgring - VIDEO Versiunea de performanţă Volkswagen T-Roc R, filmată pe Nurburgring - VIDEO

Volkswagen T-Roc R este cea mai performantă versiune a SUV-ului compact al companiei. Noua variantă a fost confirmată pentru producţie. Volkswagen a anunţat lansarea maşinii într-un videoclip oficial care a prezentat un T-Roc R camuflat pe Nurburgring.

Puterea va veni de la un motor pe benzina de 2.0 litri cu turbocompresor - o unitate folosită şi de Golf R. Performanţele motorului sunt 310 CP, un cuplu de 400N Nm şi tracţiune integrală. Este foarte probabil ca T-Roc să aibă o configuraţie foarte asemănătoare.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.