VIDEO: ... da’ cu uşa ce-ai avut?!

Atmosfera unui reality-show polonez a devenit, brusc, foarte…reală. Vezi aici prin ce păţanie au trecut cei doi protagonişti.

Un reality-show ar trebui să-ţi ofere o felie necenzurată din viaţa unor personaje pe care, în mod normal, nu ai da doi lei. Totuşi, întâmplări precum cea de mai jos pot să-ţi schimbe percepţia legată de utilitatea minutelor petrecute urmărind o asemenea emisiune.

Protagoniştii unui asemenea emisiuni poloneze au hotărât să schimbe rolurile şofer-pasager, într-un Maserati GranTurismo. În mod normal, riscurile ar trebui să fie minime, dar nu şi în acest caz.

După ce se face rocada, iar şoferul se pregăteşte să plece de pe loc, autobuzul care tocmai trecea pe lângă Maserati agaţă portiera maşinii, iar pasagera din dreapta izbucneşte cât se poate de natural.

Nu ştim ce s-a întâmplat mai departe, dar factura de 10.000 euro pe care au eliberat-o băieţii de la service este o consecinţă cât se poate de reală a tărăşeniei de mai sus.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.