VIDEO: Audi RS6 îşi face de cap pe o pârtie de schi. Totul pentru o cauză bună, evident

Când un fost campion la schi alpin spune că e prea bătrân ca să coboare o pârtie cu schiurile în picioare, apelezi la ceva cu tracţiune integrală. Şi, dacă se poate, cu multă putere.

VIDEO: Audi RS6 îşi face de cap pe o pârtie de schi. Totul pentru o cauză bună, evident VIDEO: Audi RS6 îşi face de cap pe o pârtie de schi. Totul pentru o cauză bună, evident

Gino Burrini are 81 de ani şi a câştigat, de-a lungul carierei sale de schior profesionist, o grămadă de competiţii. De altfel, chiar el spune că dacă ar putea să concureze aşa cum o făcea în tinereţe, ar face-o mâine, însă îl împiedică un lucru care nu poate fi trecut cu vederea: vârsta.

Dar nu e totul pierdut, fiindcă există quattro şi Audi RS6, aşa că domnul Burrini a avut parte de coborârea mult dorită, doar că de data asta a stat pe scaunul încălzit al superbreakului german.C

CITEŞTE ŞI: BMW 120d xDrive, TEST special. Sus la munte, sus!

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.