VIDEO Când nu ştii ce să faci cu manualele de instrucţiuni ale maşinii :)

O reprezentanţă Aston Martin din Gaydon a recreat celebrul DB11 ...

VIDEO Când nu ştii ce să faci cu manualele de instrucţiuni ale maşinii :) VIDEO Când nu ştii ce să faci cu manualele de instrucţiuni ale maşinii :)

 


Toate brand-urile au filmuleţe de promovare în care reproduc din diverse materiale modele de maşini actuale sau din istoria mărcii. Sunt momente de marketing care le ajută sa-şi viralizeze online reativitatea. Asta merge la sufletul clienţilor şi aduce aproape cumpărători noi. E simultan un mecanism de fidelizare şi de recrutare pentru clienţi.

O reprezentanţă Aston Martin din Gaydon a recreat celebrul DB11 din file din manualele de instrucţiuni aşezate cu rost pe un covor negru. Rezultatul e frumos şi corespunde realităţii. Asta poate face oricine la el acasă de decor, mai ales dacă are şi ceva talent. Altfel, sună un prieten. 

VIDEO


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.