VIDEO: Cât de greu se parchează un smart?

Proprietarul unui smart reuşeşte să-şi parcheze lateral maşina după 5 minute de ezitări şi manevre amuzante. Vezi aici dacă a reuşit.

Să-ţi parchezi maşina impecabil de fiecare dată este ceva demn de apreciere. Nu mereu eşti în formă sau uneori poţi fi chiar grăbit şi lipsit de concentrare. Dar să nu reuşeşti o parcare laterală cu un smart, într-un spaţiu suficient chiar şi pentru un tanc…este cel puţin dubios.

Iată aici un şofer indecis, speriat sau pur si simplu nepriceput, care are nevoie de cinci minute pentru a-şi parca smart-ul. Manevrele lui sunt cel puţin neinspirate, stârnind amuzamentul tuturor celor care privesc scena. Ar putea fi, la fel de bine, o şoferiţă, dar să nu fim misogini.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.