VIDEO: cum să NU iei o curbă cu motocicleta

Accidentul surprins de o cameră de supraveghere poate să fie o lecţie pentru motocicliştii începători...şi nu numai.

Viteza excesivă în negocierea unei curbe are de cele mai multe ori un rezultat nefericit, indiferent că vorbim despre un vehicul pe două roţi sau despre unul pe patru. În acest caz, motociclisul intră cu viteză mare în curbă, iese mult pe exterior şi loveşte o maşină parcată.

O altă lecţie care reiese din acest accident este că echipamentul de protecţie a motociclistului şi-a "făcut treaba" salvându-i viaţa. În urma impactului cu maşina, motociclistul, a fost proiectat într-un zid, după care a dat cu capul/casca de bordură. Norocul lui a fost că a avut minimul de echipament, adică casca, şi a scăpat cu viaţă din accident.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.