VIDEO: Cum scoţi un Aventador şi patru Gallardo dintr-un mall (like a boss)

Răspunsul ar putea fi de genul "cu grijă şi băgare de seamă", deşi nu suntem siguri cui i-ar arde de glume cu cinci supermaşini prin spaţii extrem de limitate.

VIDEO: Cum scoţi un Aventador şi patru Gallardo dintr-un mall (like a boss) VIDEO: Cum scoţi un Aventador şi patru Gallardo dintr-un mall (like a boss)

OK, ai băgat cinci Lamborghini într-un mall, acum să te vedem cum le scoţi fără Harry Potter prin preajmă, care să rezolve totul printr-o vrajă. Iar când spunem "să le scoţi" ne aşteptăm ca maşinile să rămână intacte, fără să fie private de luciul foliei cromate şi fără să dărâme standuri sau să devasteze magazine de haine.

Clar, nu îţi rămâne decât o soluţie pentru care ai nevoie de multă răbdare, nervi de oţel, şoferi dibaci şi câteva persoane de încredere care să dirijeze maşinile printre galeriile înguste din respectivul mall.

Din motive lesne de înţeles, filmuleţul de mai jos a fost filmat pe repede-înainte, însă asta nu îi răpeşte cu nimic din efect. Ah, şi niciuna dintre supermaşinile italiene nu a avut de suferit în urma procedurii lente de evacuare. Vizionare plăcută:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.