VIDEO ”Dorel” loveşte din nou. Situaţia incredibilă care a pus în pericol multe vieţi

”Dorel”, personaj emblematic pentru modul cum se lucrează în Romînia, a ”lovit” din nou.

”Dorel”, personaj emblematic pentru modul cum se lucrează în Romînia, a ”lovit” din nou. De data aceasta se pare că i-a venit rândul Clujului.

Într-un filmuleţ postat pe Facebook putem vedea cum vatmanul unui tramvai încearcă să elibereze şina de tramvai de proaspătul asfalt turnat peste ea.

Deşi stratul de asfalt nu a fost foarte gros spaţiile şinei au fost umplute cu material.

În timp ce vatmanul eliberează şinele, tramvaiul este oprit şi probabil plin cu călători. Nu vrem să ne gândim la ce s-ar fi întamplat dacă conducătorul tramvaiului nu ar fi oprit în faţa stratului de asfalt, portiune care, din imagini, nu pare a fi semnalizată.

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Cum arata documentul cu echiparea minimă cerută de poliţişti de la Renault si Porsche pentru maşinile lor de patrulare

VIDEO Şofer lovit în faţă de bulgăre de pământ aruncat de un pieton aflat pe carosabil

În sfârşit! Sistemul care face viaţa mai uşoară fiecărui şofer care conduce în Bucureşti va fi repornit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.