VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan

Vladimir Putin şi-a făcut publice cu câteva zile în urmă şi calităţile de şofer. Ocazia a fost una cum nu se poate mai bună – lanseara Lada Vesta.

VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan

Vladimir Putin, într-un exerciţiu de imagine, şi-a făcut publice cu câteva zile în urmă şi calităţile de şofer. Ocazia a fost una cum nu se poate mai bună – lansarea Lada Vesta, informează Daily Mail.

După ce l-am vazut pe Putin în numerose ipostaze (pescuind la bustul gol, jucând hockey, dând de podea cu adversarii la judo, salvând jurnalişti de tigri) acum putem sa-i admirăm şi abilităţile de şofer.

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

Vladimir Putin a testat o maşină Vesta în oraşul Soci, iar la final s-a declarat încântat de noul model, despre care a spus că este foarte uşor de manevrat.

Preşedintele Rusiei a profitat de ocazia de a conduce o maşină şi a călcat pedala de acceleraţie mai mult decât trebuia. Imediat după drive-test el a recunoscut în faţa jurnaliştilor că a depăşit viteza legală.

Deşi el spune că a depăşit viteza legală, din filmuleţ putem vedea că testul a fost unul banal, lipsit de suspans.

 

 

Lada, frate! - GALERIE FOTO cu adversarul Daciei Logan

 

VIDEO Pilotul automat de pe Tesla oferă senzaţii tari la volan. Elon Musk: În caz de accident, şoferul e responsabil

 

Europa desenează, China copiază - GALERIE FOTO cu cele mai tari modele copiate de chinezi

 

5 drumuri magice pe care poţi evada cu maşina

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.