VIDEO: Primul trailer pentru noul film Transformers 4: Age of Extinction

După ce a dezvăluit câteva dintre maşinile care vor primi roluri principale în noul film Transformers 4, regizorul Michael Bay a binevoit să pună pe internet primul trailer pentru pelicula intitulată „Age of Extinction”.

VIDEO: Primul trailer pentru noul film Transformers 4: Age of Extinction VIDEO: Primul trailer pentru noul film Transformers 4: Age of Extinction

Primul trailer pentru cel de-al patrulea film din seria Transformers, intitulat „Age of Extinction”, a fost publicat pe internet după ce a fost difuzat în timpul meciului american de Super Bowl.

Videoclipul ne arată o nouă serie de lupte între roboţii din cele două tabere adverse (Autobots şi Decepticons), precum şi actorul care va juca în rolul principal – Mark Wahlberg.

Dacă mai pui la socoteală că în film vor apărea maşini ca Bugatti Veyron, Chevrolet Corvette Stingray şi un Camaro ceva mai special, e de aşteptat ca Transformers: Age of Extinction, care va avea premiera în luna iunie 2014, să fie un hit în ochii fanilor.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.