Video: Un şofer a filmat cum pistolul pompei de benzină scoate aburi, în loc de combustibil

Autor: ProMotor 21 aug. 2019 Știri auto
Video: Un şofer a filmat cum pistolul pompei de benzină scoate aburi, în loc de combustibil

Un şofer care a vrut să alimenteze la o benzinărie de pe DN1, la Ciolpani, a rămas mut de uimire când pompa de benzină a început să scoată aburi în loc de carburant. Cu toate acestea, preţul afişat pe ecranul pompei de combustibil creştea în continuare, ca şi când pe furtun ar fi curs benzină.

Şoferul a avut spirit de observaţie, fiind alertat de zgomotul neobişnuit scos de pompă în timp ce îşi alimenta maşina. Dacă nu ar fi observat, probabil că ar fi plecat cu rezervorul la fel de gol ca atunci când a intrat în benzinărie.

Numeroşi şoferi consideră că benzinăriile îşi păcălesc mai mult sau mai puţin clienţii, iar comentariile de pe reţelele de socializare întăresc acest lucru. Destul de recent, o şoferiţă a acuzat faptul că a pus în rezervorul maşinii cu mult mai mult combustibil decât capacitatea rezervorului specificată în certificatul de înmatriculare. Postul său de facebook s-a viralizat, iar spiritele s-au inflamat rapid.

Totuşi, ce puteţi face dacă bănuiţi că aţi fost păcălit la pompa de combustibil? Există o metodă simplă care vă poate spune dacă pompa de combustibil taxează măsoară corect cantitatea de combustibil care intră în rezervor.Este vorba de testul cu vasul etalon, test pe care nicio benzinărie nu îl poate refuza. După alimentare, în vasul etalon trebuie să fie exact aceeaşi cantitate de combustibil ca şi cea indicată de pompă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide