VIDEO. Cum parchează o şoferiţă din Rusia. Varianta hardcore

S-a inventat o nouă tehnică de parcat maşina?

Toată lumea ştie că doamnele sunt mult mai atente atunci când vine vorba de condusul maşinii. Asta depinde foarte mult de cine se află în dreapa şoferiţei şi de subiectul despre care se discută. Dacă subiectul este mult prea captivant acest lucru se răsfrânge şi asupra modului de condus.

După cum vedem în filmuleţ, doamna de la volan reuşeşte să inventeze o nouă tehnică de parcat maşina: metoda hardcore. Chiar dacă parcarea este goală treci peste bordură, ieşi în decor şi fă o parcare în pantă.

VIDEO Întâiul şofer al Rusiei testează concurentul Daciei Logan

Atenţie, Tesla! Vine Aston Martin electric de 1000 de cai-putere

VIDEO Cum arată noua versiune de top a Daciei Logan - GALERIE FOTO

VIDEO Pilotul automat de pe Tesla oferă senzaţii tari la volan. Elon Musk: În caz de accident, şoferul e responsabil

Europa desenează, China copiază - GALERIE FOTO cu cele mai tari modele copiate de chinezi

EXCLUSIV ProMotor - Cum a pierdut Dacia o licitaţie de 400 de maşini de patrulare ale Poliţiei pentru doar 2,4 lei pe autoturism

Cauciucurile de iarnă, obligatorii înainte de 1 noiembrie. Ce spune Brigada Rutieră

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.