Virtualul întâlneşte realitatea: tuk tukul groazei inspirat din jocul Far Cry 4. VIDEO

Studioul de jocuri Ubisoft a lansat, cu câteva zile în urmă, cea mai nouă versiune a jocului Far Cry 4, în care personajul principal poate să conducă un tuk tuk (adică un vehicul cu trei roţi, folosit în Vietnam pe post de taxi). Iar acum, un inventator extravagant a reuşit să creeze o versiune adevărată a tuk tukului din Far Cry 4. Şi e pur şi simplu dement.

Virtualul întâlneşte realitatea: tuk tukul groazei inspirat din jocul Far Cry 4. VIDEO Virtualul întâlneşte realitatea: tuk tukul groazei inspirat din jocul Far Cry 4. VIDEO

Far Cry e unul dintre cele mai cunoscute jocuri din ultimul deceniu, iar ultima versiune - Far Cry 4 - a pus pe jar fanii seriei. De fapt, chiar şi noi (care ne rezumăm de obicei la maşini) ne doream de Crăciun un DVD cu shooterul de la Ubisoft. Spun „ne doream” pentru că după ce am văzut videoclipul de mai jos nu mai vrem jocul. Vrem tuk tukul groazei făcut de inventatorul britanic Colin Furze, fiindcă are un motor de 100 CP şi mitraliere. Moşule, ne auzi?

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.