Volkswagen a prezentat noul Crafter, în versiune 4X4

Proaspăt trecut printr-un facelift, noul Volkswagen Crafter a primit o versiune off-road, realizată împreună cu o companie independentă din Austria.

Volkswagen a prezentat noul Crafter, în versiune 4X4 Volkswagen a prezentat noul Crafter, în versiune 4X4

Volkswagen Crafter, proaspăt trecut printr-un facelift moderat, are de oferit încă o noutate. Utilitara devine al patrulea autovehicul comercial cu tracţiune integrală, oferit de producătorul german, alături de Caddy, Transporter, Crafter şi Amarok.

Transformarea a fost efectuată de compania austriacă Achleitner, care a obţinut certificarea oficială Volkswagen. Astfel, modelul va putea fi comandat direct din showroom-urile companiei germane şi chiar va însoţi Amarok-urile ce vor concura în Raliul Dakar.

Cuplul motor este distribuit 50/50 către ambele axe, iar Crafter beneficiază acum de un diferenţial blocabil pe puntea spate şi de opţiunea montării unui alt diferenţal. Pe puntea frontală. Sistemul 4X4 va fi disponibil împreună cu motorizarea 2.0 TDI de 163 CP, care oferă un cuplu de 400 Nm.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.