Volkswagen Golf Alltrack: look de crossover pentru Golful familist

Aşa cum s-a întâmplat cu fratele Passat, VW Golf primeşte o versiune Alltrack pe care germanii o vor prezenta la Salonul Auto de la Paris 2014.

Volkswagen Golf Alltrack: look de crossover pentru Golful familist Volkswagen Golf Alltrack: look de crossover pentru Golful familist

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Paris 2014 versiunea Golf Alltrack, bazată pe familistul Golf Variant. Cu această ocazie, gama VW se îmbogăţeşte cu a 12-a versiune Golf lansată în ultimii doi ani.

Golf Alltrack vine cu o serie de modificări care aduc schimbări de look dar şi de ordin tehnic. La capitolul design, Golf Alltrack capătă o imagine mai robustă cu ajutorul spoilerelor faţă/spate redesenate, a pragurilor care ne aduc aminte de crossovere, a protecţiilor de plastic pentru aripile laterale şi a unei gărzi la sol care a crescut cu 20 mm faţă de versiunea standard. Nu lipsesc jantele Valley de 17 inci din aliaj, ecusonul Alltrack amplasat pe caroserie şi alte elemente decorative cromate.

La nivel tehnic, Golf Alltrack primeşte ca dotare standard sistemul de tracţiune integrală permanentă 4Motion, care va putea transmite aproape integral cuplul către puntea spate, atunci când este necesar. Există şi un mod Offroad care odată selectat, activează funcţia de asistenţă la coborâre (Hill Descent), modifică răspunsul la acceleraţie şi setează sistemul ABS într-o configuraţie optimă pentru trasee offroad.

Golf Alltrack va dispune de patru variante de motorizare: una pe benzină şi trei diesel. Astfel, clienţii pot opta pentru un 1.8 TSI de 180 CP sau pentru un 1.6 TDI de 110 CP, un 2.0 TDI cu 150 CP sau, pentru cei mai pretenţioşi, în varianta cu 184 CP.

VW Golf Alltrack va debuta în octombrie la Salonul Auto de la Paris 2014 şi va ajunge pe piaţa din Europa undeva în primăvara lui 2015.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.