Volvo în creştere cu 61%

Forum Auto, importatorul general al mărcii Volvo în România, estimează ca va vinde în acest an 750 de maşini, în creştere cu 60,9% faţă de anul trecut, a declarat directorul de marketing al companiei, Bogdan Huidan.

Volvo în creştere cu 61% Volvo în creştere cu 61%

Forum Auto estimează o creştere a vânzărilor de 60,9%, faţă de anul trecut, cu peste 750 de maşini Volvo vândute, peste anticiparile sale de 600 unităţi. "Creşterea vânzărilor este determinată în principal de avansul general al pieţei, investiţiile dealerilor şi lansarea unor modele, precum C30", a afirmat Huidan.

În 2007, peste 50% din vânzări au fost realizate în Bucureşti, pondere în scădere faţă de anul trecut, o cerere semnificativă fiind consemnată, de asemenea, în Constanţa şi Braşov. Cea mai mare parte a vânzarilor este reprezentată de modelul XC 90. Vânzările de flote reprezintă circa 15% din cererea totală pentru marca Volvo, cele mai cerute modele fiind S40 şi V50.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.