Volvo recheamă 507.000 de vehicule la nivel mondial. În cazuri extreme, există risc de incendiu

Volvo recheamă 507.000 de vehicule la nivel mondial din cauza unei componente a motorului care, în cazuri extreme, ar putea produce un incediu, informează Bloomberg.

Volvo recheamă 507.000 de vehicule la nivel mondial. În cazuri extreme, există risc de incendiu Volvo recheamă 507.000 de vehicule la nivel mondial. În cazuri extreme, există risc de incendiu

Volvo recheamă 507.000 de vehicule la nivel mondial din cauza unei componente a motorului care, în cazuri extreme, ar putea produce un incediu, informează Bloomberg.

Compania a anunţat că propriile investigaţii au descoperit că în anumite cazuri rare galeria de admisie din plastic a motorului diesel se poate topi şi deforma.

Maşinile rechemate au fost produse între 2014 şi 2019 şi au un motor diesel de 2 litri, în patru cilindri.

Modelele afectate sunt din gamele S60, S80, S90, V40, V60, V70, V90, XC60 şi XC90.

Volvo nu a raportat accidente sau persoane rănite în urma defecţiunii, iar toţi clienţii vor primi o scrisoare în care sunt rugaţi să meargă la dealer pentru reparaţie.

"În cel mai rău caz, exista posibiltiatea producerii unui incendiu în compartimentul motor", a anunţat compania.

Volvo nu a dat amănunte privind costurile campaniei de rechemare, specificând doar că nu vor exista niciun fel de costuri pentru clienţi.

Volvo recheamă 822 de maşini în România. Lista modelelor este aici

Compania Volvo recheamă 882 de maşini în România pentru o problemă la galeria de admisie.

Potrivit ANPC, este vorba despre un număr limitat de maşini produse în intervalul 2014-2019, echipate cu motor diesel în patru cilindri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.