Volvo recheamă 822 de maşini în România. Lista modelelor este aici

Compania Volvo recheamă 882 de maşini în România pentru o problemă la galeria de admisie.

Volvo recheamă 822 de maşini în România. Lista modelelor este aici Volvo recheamă 822 de maşini în România. Lista modelelor este aici

Compania Volvo recheamă 882 de maşini în România pentru o problemă la galeria de admisie.

Potrivit ANPC, este vorba despre un număr limitat de maşini produse în intervalul 2014-2019, echipate cu motor diesel în patru cilindri.

În urma investigaţiilor efectuate, Volvo Cars a identificat faptul că în cazuri foarte rare galeria de admisie din plastic a motorului diesel se poate topi şi deforma.

În cel mai rău scenariu, exista posibilitatea apariţiei unei surse de foc localizată în compartimentul motor.

Printre modelele afectate sunt Volvo S80, S60, V60, XC90, V40, S40.

EIT Forum Auto, importator Volvo Cars în România, a demarat trimiterea scrisorilor de informare în legătură cu această campanie/riscurile identificate tuturor utilizatorilor de autoturisme afectate conform evidentelor producătorului.

În România nu a fost raportate incidente. Acţiunea a fost iniţiată pe data de 02.07.2019.

Pe site-ul ANPC a fost încărcată şi lista maşinilor afectate de campania de rechemare Volvo.

Lista este disponibilă aici.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.