Vrei să-ţi faci maşina vedetă pe Internet? Ia exemplu de la acest Opel Corsa [VIDEO]

Care sunt şansele ca un Opel Corsa din 1999 să devină star al internetului - fără niciun ajutor de la Kim Kardashian? Ei bine, planul cuprinde două idei strălucite şi un pic de editare video...

Vrei să-ţi faci maşina vedetă pe Internet? Ia exemplu de la acest Opel Corsa [VIDEO] Vrei să-ţi faci maşina vedetă pe Internet? Ia exemplu de la acest Opel Corsa [VIDEO]

În vara acestui an, australianul David Johns s-a gândit la o modalitate originală de a-şi scoate la vânzare Opelul Corsa (an de fabricaţie 1999). Nu doar că este o idee bună să-ţi promovezi oferta pe YouTube, însă tipul ăsta chiar şi-a dedicat timp şi resurse pentru această producţie, iar clipul acesta amuzant i-a adus peste 1,2 milioane de vizualizări. Nu ştim care a fost preţul maşinii, însă veniturile din vizualizările de pe YouTube i-au adus, teoretic, minim 1.200 $. Iată opera.

În cazul în care te gândeai că aceasta este o poveste bună, să ştii că n-ai auzit decât jumătate din ea. Cumpărătorul maşinii a Departamentul de Cercetare al firmei de asigurări NRMA Insurance, iar David Johns a donat suma către Cancer Counsil Australia.

Cei de la NRMA Insurance au hotărât să ducă povestea acestui Opel Corsa (denumit Holden Barina în Australia) mai departe, aşa că au venit cu acest clip-trailer care anunţă un film: Barinageddon. Un film pentru care australienii implicaţi în proiect caută acum sponsori. Povestea este stereotipică, însă asta nu ne face să ne dorim mai puţin să vedem un lung-metraj cu acest Corsa şi povestea lui de groază.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.