VW intră în TOP 3 constructori mondiali!

Bucurie mare la Wolfsburg: ultimele rezultate privind vânzările pe plan mondial fac din grupul Volkswagen al treilea mare constructor mondial, Ford fiind cel care pierde medalia de bronz.

VW intră în TOP 3 constructori mondiali! VW intră în TOP 3 constructori mondiali!

În prima jumătate a anului 2008, grupul Volkswagen a vândut 3,31 milioane de vechicule, ceea ce înseamnă o creştere de 7,2% a vânzărilor. Rivalul Ford a reuşit să vândă numai 3,22 milioane şi a căzut, astfel, pe poziţia a patra - este a doua mare companie americană care părăseşte podiumul mondial.

După ce Toyota a devansat General Motors, toată lumea se întreabă cât va mai rezista colosul american pe podium, în condiţiile unei crize care pare să nu se mai termine. Deşi Volkswagen încă este departe de a pune probleme serioase lui GM, este prima oară în istoria grupului german când ajunge în TOP 3 mondial, ceea ce ar putea însemna o modificare în politica de expansiune a germanilor. Oare vom asista curând la un nou parteneriat monstru?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.