Citroen si Red Bull parteneri în WRC

Autor: Cosmin Iordache 24 mart. 2008 Știri auto
Citroen si Red Bull parteneri în WRC

Reputaţia internaţională a mărcii Citroën, a performanţele deosebite obţinute de către echipa Citroën Total în Campionatul Mondial de Raliuri si personalitatea piloţilor (trei titluri la constructori plus patru tiluri consecutive la piloţi/copiloţi pentru Sébastien Loeb şi Daniel Elena) au fost motivele care au stat la baza parteneriatului.

"Suntem extrem de încântaţi că avem o astfel de oportunitate de a putea lucra cu o companie atât de dinamică precum Red Bull. Imaginea celor două companii este complementară şi parteneriatul va fi benefic pentru ambele părţi mai ales că Citroën este o marcă activă în raliuri, iar acestea sunt o platformă excelentă pentru Red Bull”, a spus Olivier Quesnel, directorul Citroën Sport, încântat de acest parteneriat care va începe încă de la Raliul Argentinei, urmatoarea etapă din Campionatul Mondial de Raliuri, programată în perioada 27 – 30 martie 2008.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide