Mazda 3 Sedan – Lansarea oficială

Autor: Alexandru Banu 20 nov. 2008 Prezentări

Interior mai bun calitativDacă la exterior ne-am lămurit, fiind păstrată forma dar condimentată cu elemente de design de la Mazda 6 şi chiar RX-8, în interior situaţia nu este cu mult diferită. S-a dorit păstrarea unei identitaţi vizuale, chiar dacă majoritatea componentelor au fost schimbate. Ceasurile de bord sunt acum şi mai îngropate, materialele sunt mai bune, o poziţionare originală a display-urilor pe aceeaşi linie orizontală şi un nou volan cu trei spiţe.

În ceea ce priveşte partea tehnică, avem momentan disponibile pentru piaţa americană două motorizări cu 4 cilindri. Un 2.0 de 148 CP la 6500 rpm şi un 2.5 litri de 167 CP la 6000 rpm. Primul propulsor este cuplat la o cutie manuală cu trepte, care primeşte încă o viteză atunci când face echipă cu motorul mai mare.

Opţional, este disponibilă pe ambele versiuni şi o cutie automată cu 5 trepte. Mazda încă nu a dat publicităţii detalii despre viitoarele preţuri, însă ne aşteptăm la unele foarte atractive. Mazda 3 hatchback va fi lansată în decembrie, pentru ca de anul viitor să demareze vânzările pe toate pieţele.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide