Mazda - oferte maşini noi august 2009

Până la 30 septembrie cumpărătorii vor beneficia de preţuri speciale pentru noua Mazda 3.

Mazda - oferte maşini noi august 2009 Mazda - oferte maşini noi august 2009

Oferte Mazda 3Campania este valabilă în toate show room-urile din ţară şi pentru orice versiune de echipare. Preţul de pornire pentru noua Mazda3 este 14.890 euro (motorizare 1.6i benzină, 105 CP, include TVA).

“Mazda3 este modelul preferat de clienţi atât în România, cât şi la nivel mondial. Noua generaţie este o evoluţie firească a unui produs deja foarte apreciat. Prin restructurarea listei de preţuri ne propunem să facem şi mai accesibil noul model” a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Noua Mazda3 beneficiază standard de un pachet de dotări generos – radio CD compatibil MP3, sistem de aer condiţionat, geamuri faţă acţionate electric, computer de bord, oglinzi exterioare reglabile electric, închidere centralizată cu telecomandă, şase airbag-uri, sistem ABS, EBD (distribuţia electronică a forţei de frânare), direcţie asistată electric, TCS şi DSC (sisteme de control al tracţiunii şi al stabilităţii) şi asistenţă la frânarea de urgenţă (ESS). Opţional, în funcţie de vesiune, noua Mazda3 poate fi echipată cu senzori de ploaie şi de lumină, faruri Bi-Xenon adaptive, senzori de parcare, cruise control, comenzi audio pe volan, sistem de acces şi pornire fără cheie, sistem de monitorizare a zonei din spatele autovehiculului (RVM) şi sistem de navigaţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.