Mazda – oferte maşini noi august 2009

Autor: Oraan Mărculescu 03 aug. 2009 OFERTE MASINI NOI

Oferte Mazda 3Campania este valabilă în toate show room-urile din ţară şi pentru orice versiune de echipare. Preţul de pornire pentru noua Mazda3 este 14.890 euro (motorizare 1.6i benzină, 105 CP, include TVA).

“Mazda3 este modelul preferat de clienţi atât în România, cât şi la nivel mondial. Noua generaţie este o evoluţie firească a unui produs deja foarte apreciat. Prin restructurarea listei de preţuri ne propunem să facem şi mai accesibil noul model” a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda.

Noua Mazda3 beneficiază standard de un pachet de dotări generos – radio CD compatibil MP3, sistem de aer condiţionat, geamuri faţă acţionate electric, computer de bord, oglinzi exterioare reglabile electric, închidere centralizată cu telecomandă, şase airbag-uri, sistem ABS, EBD (distribuţia electronică a forţei de frânare), direcţie asistată electric, TCS şi DSC (sisteme de control al tracţiunii şi al stabilităţii) şi asistenţă la frânarea de urgenţă (ESS). Opţional, în funcţie de vesiune, noua Mazda3 poate fi echipată cu senzori de ploaie şi de lumină, faruri Bi-Xenon adaptive, senzori de parcare, cruise control, comenzi audio pe volan, sistem de acces şi pornire fără cheie, sistem de monitorizare a zonei din spatele autovehiculului (RVM) şi sistem de navigaţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide