Renault - ofertele lunii martie 2009

Modelele mărci franţuzeşti Renault vor beneficia în luna martie de discount-uri de până la 4.384 de euro cu TVA, iar noul Kangoo vine în aceasta luna cu reduceri extraordinare de până la 2.830 de Euro fără TVA în limita stocului disponibil.

Renault - ofertele lunii martie 2009 Renault - ofertele lunii martie 2009

- preţuri începând de la 7.970 Euro fără TVA (9.484 Euro cu TVA, valabil pentru Noul Kangoo Express, versiunea Confort 1.5 dCi 70CP);

- 0% dobândă de leasing şi 3 revizii gratuite pentru vehiculele finanţate prin RCI Romania Leasing IFN ;

- discounturi extraordinare de până la 2.830 Eur fără TVA (valabil pentru toate versiunile Kangoo Express, în limita stocului), care fac din acest produs cea mai bună ofertă de Furgonetă Diesel la ora actuală.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.