Ce va face noul guvern Ponta pentru noi, şoferii?

Agitaţie mare în lumea politică. După mult-blamatul guvern Boc şi foarte scurtul guvern Ungureanu, este rândul opoziţiei să ia frâiele ţării în mâini. Sper din tot sufletul ca acest lucru să se reflecte pozitiv în viaţa noastră, a şpferilor de zi cu zi. Îmi permiteţi nişte sfaturi, domnule Ponta?

Ce va face noul guvern Ponta pentru noi, şoferii? Ce va face noul guvern Ponta pentru noi, şoferii?

1. Infrastructură, autostrăzi, asfaltare corectă

Domnule Ponta, mai aveţi puţin şi veţi pune un om nou la Ministerul Transporturilor. Care, dacă îmi amintesc eu bine, ar trebui să se ocupe de infrastructura rutieră din ţărişoara noastră. Care infrastructură arată pe hârtie extraordinar, dar, în realitate, jalnic. Sau, dacă vreţi, e minunată, dar lipseşte cu desăvârşire.

De ce?

Din cauza guvernelor de până acum, care au tolerat afacerile cu băieţii deştepţi şi sifonarea la nesfârşit a fondurilor europene şi din bugetul de stat. Pe lângă care s-a proliferat un cancer al muncii degeaba, pe principiul "merge şi aşa" sau, mai rău, "lasă să asfalteze şi ceilalţi, să aibă şi gura lor ce să mănâncă" (sper că am scris corect sintagma).

Spuneţi că veţi conduce un guvern cinstit. Sper că nu e doar demagogie, ca la antemergătorii dumneavoastră (ba chiar puteţi să îl trageţi de mânecă pe mentorul Năstase, pentru că în mandatul său o parte din regii asfaltului şi-au umplut buzunarele şi ne-au umplut şoselele de gropi).

Aşadar, vorbiţi cu nenea Franks de la FMI să nu ne taie fondurile europene, că de acum vom avea autostrăzi multe, mânde şi cornute (scuze, m-a luat valul...). Avem nevoie de o infrastructură sănătoasă ca de aer, sau ca de aur. Şi, cred că veţi fi de acord, suntem prea săraci să asfaltăm iefin şi prost.

Ah, şi vă rog mult, fără alte borduriade nesimţite.

Să trecem la următorul punct

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.