Editoblog 05 septembrie 2007

Autor: Oraan Mărculescu 05 sept. 2007 Opinii
Editoblog 05 septembrie 2007

Dintre noutăţile cele mai importante, Jaguar XF se anunţă ca unul dintre principalele puncte de atracţie – din cei peste 700 de participanţi la mini-sondajul nostru, peste 50% sunt de acord că vorbim de o maşină extraordinară, total diferită faţă de ceea ce ştiam până acum. E un semn foarte bun, că lucrurile evoluează vertiginos în domeniul auto. Şi nu este singurul exemplu care va avea premiera oficială la Frankfurt.

Tot de Frankfurt se leagă şi interviul pe care i-l vom lua controversatului Chris Bangle, care va răspunde întrebărilor voastre. Vom vedea dacă veţi fi satisfăcuţi de răspunsurile lui, deşi intuim că acestea vor isca un nou val de nemulţumiri.

După testul de consum, realizat cu două Skoda Roomster, ne-am orientat tot spre nişte familiste, dar turbo-power, nu turbo-diesel. Comparaţia dintre Mazda3 MPS şi Skoda Octavia RS se doreşte un mic ghid pentru cei interesaţi să combine caracterul practic şi costurile reduse cu performanţe foarte bune şi comportament sportiv. Unii ar putea comenta că vorbim despre maşini care se regăsesc de ceva vreme pe piaţă – nu este nici o problemă, în viitor avem de gând să realizăm mai multe teste cu maşini care nu mai reprezintă noutăţi absolute. Vom încerca să ţinem pulsul pieţei, părerile voastre fiind de un real ajutor pentru cei care doresc o maşină nouă.

Şi nu uitaţi că Promotor este foarte sexy. Vom reveni…

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide