Editoblog 05 septembrie 2007

După ce ne-am bucurat de vacanţe şi concedii (nu că ne-am fi săturat de ele), este cazul să intrăm în priză. Domeniul auto este din ce în ce mai efervescent, în aşteptarea salonului german, care ne va bombarda cu multe noutăţi.

Editoblog 05 septembrie 2007 Editoblog 05 septembrie 2007
Dintre noutăţile cele mai importante, Jaguar XF se anunţă ca unul dintre principalele puncte de atracţie - din cei peste 700 de participanţi la mini-sondajul nostru, peste 50% sunt de acord că vorbim de o maşină extraordinară, total diferită faţă de ceea ce ştiam până acum. E un semn foarte bun, că lucrurile evoluează vertiginos în domeniul auto. Şi nu este singurul exemplu care va avea premiera oficială la Frankfurt.

Tot de Frankfurt se leagă şi interviul pe care i-l vom lua controversatului Chris Bangle, care va răspunde întrebărilor voastre. Vom vedea dacă veţi fi satisfăcuţi de răspunsurile lui, deşi intuim că acestea vor isca un nou val de nemulţumiri.

După testul de consum, realizat cu două Skoda Roomster, ne-am orientat tot spre nişte familiste, dar turbo-power, nu turbo-diesel. Comparaţia dintre Mazda3 MPS şi Skoda Octavia RS se doreşte un mic ghid pentru cei interesaţi să combine caracterul practic şi costurile reduse cu performanţe foarte bune şi comportament sportiv. Unii ar putea comenta că vorbim despre maşini care se regăsesc de ceva vreme pe piaţă - nu este nici o problemă, în viitor avem de gând să realizăm mai multe teste cu maşini care nu mai reprezintă noutăţi absolute. Vom încerca să ţinem pulsul pieţei, părerile voastre fiind de un real ajutor pentru cei care doresc o maşină nouă.

Şi nu uitaţi că Promotor este foarte sexy. Vom reveni...
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.