O şoferiţă a cărei maşină era tractată uimeşte internetul [VIDEO]

Autor: ProMotor 08 mart. 2017 Fete si masini
O şoferiţă a cărei maşină era tractată uimeşte internetul [VIDEO]

O şoferiţă din Shanghai transformă o situaţie tensionată într-una amuzantă. Femeia observă că maşina personală i-a fost ridicată de o firmă de tractare. Aceasta se hotărăşte să plece efectiv de pe loc, tractând după ea maşina de remorcări.

Femeia s-a supărat foarte tare pe conducătorul camionului de tractări pentru faptul că îi ancorase maşina, un Chevrolet Captiva, dar nu s-a pierdut cu firea.

Ea parcase neregulamentar, însă dorea să scape acum de ridicarea maşinii din acel loc iar pentru acest lucru încerca să-l convingă pe angajatul firmei de tractări să elibereze roţile Chevrolet-ului.

Nu a reuşit cu vorba bună, prin urmare şoferiţa s-a suit în propria ei maşină şi fără să se uite înapoi, a demarat doar pe două roţi, rămânând legată de camion.

Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, cu atât mai puţin şoferul camionului. Ideea de moment a şoferiţei a fost genială însă cu siguranţă va avea parte şi de repercusiuni.

Şoferul camionului nu a avut când să reacţioneze, în consecinţă nu a putut să o oprească pe şoferiţa cu pricina. Degeaba a alergat după maşina, efortul său a fost în zadar. Dacă la început situaţia era destul de tensionată, acum nu putem decât să ne amuzăm de cele întâmplate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide