Poţi descoperi femeia goală din imagine? Aceasta este iluzia optică ce a pus internetul pe jar! – VIDEO

Autor: ProMotor acum 3 ani PICTORIALE

Mii de oameni au trecut pe lângă ea și nici nu și-au dat seama. Dacă ar fi văzut, probabil că ar fi apelat numărul de urgență, iar poliția ar fi venit să o aresteze.

GALERIE FOTO

O tânără a acceptat provocarea de a se plimba goală prin oraşul Hong Kong. Totuşi, puţini sunt cei care s-au prins că era, de fapt, dezbrăcată. Tânăra blondă trece nestingherită pe străzile metropolei, așteaptă cuminte la semafor. Ba chiar intră într-un mall și, în cele din urmă, coboară la metrou.

Un singur bărbat își dă seama că tânăra nu era îmbrăcată, în timp ce aceasta își achiziționa un bilet de metrou. Bărbatul i-a făcut poză cu telefonul din spate. Cei din jur se mirau de obrăznicia sa.

Iluzie optică. Femeia goală pare îmbrăcată

Femeia din imagini a fost, în realitate, protagonista unui experiment social, care a avut loc în oraşul Hong Kong, vestit pentru aglomeraţie şi agitaţie. Acolo locuiesc nu mai puțin de 7,5 milioane de oameni.

Modelul a purtat doar un tricou, o haină, o pereche de chiloţi, o pălărie şi încălțăminte. Filmarea a fost publicată pe internet. Puțini sunt cei care și-au dat seama că blugii tinerei sunt, de fapt, desenați pe piele de către specialiști în machiaj. Imaginile au devenit virale.

 

Citește și...


Comentarii
Inchide