Ce părere are ZEDSLY despre mașinile electrice: „Îmi place emoția când vine vorba de mașini” – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 17 feb. 2023 Știri auto

ZEDSLY are în colecția diverse mașini exotice și puternice, dar niciuna electrică. Care este părerea influencer-ului despre mașinile electrice?

În prima ediție Podcast cu Prioritate, Silviu Zaharia – ZEDSLY – a vorbit despre jantele sale, mașinile pe care le deține și cum se raportează el la mașini, în general. Știm că deține mașini puternice, exclusiviste, de sute de cai putere, dar și un BMW E9 clasic. De asemenea, îi place foarte tare Volkswagen-ul său, un Golf 5 obișnuit. Chiar și așa, printre toate mașinile din colecția sa nu se numără niciun vehicul electric.

„Inima unei mașini este motorul”

Silviu spune că „inima unei mașini este motorul” și că „dacă mașina nu are motor, nu are ce să îți ofere”. El este un fan al mașinilor convenționale, cu motoare cu ardere internă, deoarece consideră că acestea oferă o experiență mult mai bună în spatele volanului. „Cu toate că sunt foarte rapide și au ele performanța lor și tehnologia pe care o oferă, pentru că nu este doar mașina… eu nu sunt fan”.

Silviu nu este tocmai fanul tehnologiei în mașini, nu obișnuiește să umble în meniurile mașinilor pe care le conduce, preferând o experiență mai simplă.

ZEDSLY nu se vede la volanul unei mașini electrice

Silviu nu crede că se poate imagina la volanul unei mașini electrice: „Nu mă văd pe mine conducând o mașină electrică pentru că îi lipsește emoția, îi lipsește inima, îi lipsește acel ceva”. Nu se vede prea curând la volanul unei mașini electrice, decât dacă va fi cu adevărat nevoit să conducă una.

Când vine vorba de jante, el spune că posesorii de Tesla nu caută cele mai frumoase modele, ci sunt interesați mai mult de eficiență, astfel că trebuie să ofere niște modele care să nu reducă din eficiența mașinii.

Puteți urmări podcast-ul complet AICI.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide