Roxana Ciuhulescu la Podcast cu Prioritate #4: Singurul jurnalist Român care i-a luat interviu lui Paul Walker – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 28 mart. 2023 Știri auto
Roxana Ciuhulescu la Podcast cu Prioritate #4: Singurul jurnalist Român care i-a luat interviu lui Paul Walker – VIDEO

Roxana Ciuhulescu a fost invitata ediției cu numărul patru a „Podcast cu Prioritate”, fosta prezentatoare a emisiunii a surprins prin poveștile sale.

„Podcast cu Prioritate” a ajuns la cea de a patra ediție, iar invitatul prezent de această dată a fost un personaj care, pentru foarte mulți ani, a fost imaginea ProMotor. Vorbim aici de Roxana Ciuhulescu, bineînțeles. Pentru 13 ani, Roxana Ciuhulescu a prezentat emisiunea ProMotor la TV, iar cariera pe care a avut-o alături de acest brand a generat multe povești interesante, povești pe care ea le-a dezvăluit la Podcast cu Prioritate, alături de Luci Popa.

De-a lungul anilor, Roxana a realizat interviuri cu diverși oameni, precum Ion Țiriac sau Traian Băsescu, fostul președinte al României. Probabil că unul dintre cele mai importante interviuri pe care le-a realizat a fost cel cu actorul Paul Walker, care a decedat mai apoi în anul 2013.

Roxana Ciuhulescu este singurul român care i-a luat un interviu lui Paul Walker

Aflată la Pikes Peak pentru cursa de viteză în coastă, Roxana Ciuhulescu privea evenimentul de pe margine, fiind prezentă acolo din partea ProMotor, ca jurnalist. Era chiar înainte de lansarea primei generații de Dacia Duster, iar Dacia a adus la Pikes Peak un prototip destinat acestei competiții, vehicul pe care Alain Prost, cvadruplu campion în Formula 1, l-a condus pe urcarea de la Pikes Peak. Roxana Ciuhulescu a avut șansa să meargă alături de el în această mașină, dar nu a avut loc din cauza înălțimii.

Stând pe margine, uitându-se la eveniment, a observat o persoană înconjurată de o echipă de filmare. Acea persoană era chiar Paul Walker, actorul cunoscut pentru rolurile sale din seria Fast & Furious. Ea s-a dus la el, au făcut o fotografie împreună, iar Paul Walker a acceptat să îi ofere și un interviu de câteva minute.

Vezi podcastul integral aici

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide