Selly a fost al doilea invitat la ”Podcast cu Prioritate”: Mi-aș cumpăra cu drag un Ferrari dacă nu m-ar da în judecată – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 27 feb. 2023 virale auto

Selly, faimosul vlogger român, a fost invitatul celei de-a doua ediții Podcast cu prioritate. Vom afla poveștile despre mașini ale tânărului youtuber.

Cea de-a doua ediția Podcast cu prioritate l-a avut ca invitat pe Andrei Șelaru – Selly, un cunoscut vlogger de pe YouTube-ul românesc. A început să creeze conținut pe YouTube de când era destul de tânăr, având acum un canal cu peste trei milioane de abonați și aproape 700 de videoclipuri postate.

Ce mașină conduce Selly?

Andrei Șelaru a venit la Podcast cu prioritate cu propria sa mașină, un Mercedes-Benz CLS 450 din 2018, mașină pe care și-a cumpărat-o la vârsta de 18 ani, când a obținut și permisul. Mașina are aproximativ 100.000 de kilometri la bord, iar Andrei se declară mulțumit, considerând că este o mașină foarte bună. Este o mașină pe care Andrei a achiziționat-o când avea doar circa 7.000 de kilometri. De asemenea, el face foarte mulți kilometri cu mașina. La un calcul simplu, el parcurge aproximativ 30.000 km pe an.

De ce s-a dus la BAC cu o Dacie?

Probabil că destul de mulți cunosc acest eveniment. Selly îl descrie ca fiind o „cascadorie” făcută din cauza celor scrise despre el în acea perioadă. Andrei s-a dus la probele de bacalaureat cu noua sa mașină, Mercedes-ul CLS. Din cauza acestui fapt a fost catalogat drept arogant, pentru că a venit la bacalaureat cu respectiva mașină.

Văzând numărul mare al jurnaliștilor prezenți în fața liceului său, el a hotărât să facă o „cascadorie” și s-a prezentat în fața liceului cu o Dacia 1310. Nu era orice Dacie veche, ci una modificată de unul dintre prietenii săi. Pentru a face pe plac celor care îi aduceau acuze, el a venit la liceu cu respectiva Dacie, spunând că a vândut Mercedes-ul.

Era și o Dacie ceva mai specială, modificată de unul dintre prietenii săi și care avea tot felul de dotări moderne. Printre cele mai interesante se numără asistentul vocal sau camera de marșarier.

Ce dotare este esențială pentru el?

Lui Selly îi place cel mai tare la Mercedes-ul lui faptul că este mașina perfectă pentru un tânăr, spune el. Este o mașină elegantă, dar și sportivă în același timp. Consideră că are un design foarte frumos și un nivel de confort foarte bun pentru patru pasageri, dar și tehnologii care țin pasul cu zilele noastre. Printre dotările sale preferate se numără sistemul audio de la Burmester, pilotul automat adaptiv, sistemul de infotainment.

Ce nu îi place la mașina lui?

Există și lucruri care nu îi plac la mașina pe care o deține sau, mai degrabă, lucruri pe care regretă că nu le are pe mașină. Nefiind o mașină configurată de el, mașina nu are tot ce și-ar fi dorit Andrei să aibă. Printre dotările care îi lipsesc se numără portbagajul electric, nu are soft close și nici masaj în scaune.

Mașină puternică la 18 ani – O problemă pentru Selly?

Au existat situații în care Selly a fost implicat în incidente rutiere în care a lovit mașina, dar nu întotdeauna din cauza lui, spune el. Consideră că stereotipul tânărului cu mașină puternică nu se aplică la el deoarece consideră că aceleași evenimente pe care le-a trăit cu această mașină se puteau întâmpla și dacă avea o mașină mult mai puțin puternică. El crede că se poate întâmpla dacă ești un tânăr neexperimentat care conduce din prima o mașină sport, puternică, cu tracțiune spate, cum ar fi un Lamborghini.

Consideră că în cazul accidentelor lui, mașina nu a contat, pentru că nu au fost unele care au avut loc la viteze mari și care se puteau întâmpla indiferent de ce mașină conducea.

Mai multe puteți asculta în podcastul complet pe care îl găsiți aici:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide