Care sunt metodele speciale de terapie disponibile la fivemassage.ro?

Autor: Promotor 25 oct. 2019 Radar
Care sunt metodele speciale de terapie disponibile la fivemassage.ro?

Sunt foarte multe persoane care iau contact cu masajul întâmplător și care în timp ajung să devină dependente de această metodă extraordinară de terapie și relaxare. La ora actuală în saloanele profesioniste sunt practicate zeci de tipuri de masaj, potrivite oricăror nevoi și preferințe. Pentru a avea parte de soluții adaptate și de cei mai pricepuți terapeuți, alegeți o ședință de masaj disponibilă la fivemassage.ro.

Ritmul actual al vieții noastre este unul mult mai accelerat și mai stresant decât cel al părinților noștri. Adesea ne resimțim foarte nervoși, obosiți sau deprimați și uneori chiar prea agitați pentru a mai putea dormi. Oricare dintre laturile fizică, psihică sau spirituală ar avea de suferit, ne aruncă într-o formă de dispoziție pe care nu o mai putem controla.  În astfel de situații, o modalitatea foarte eficientă de deconectare de la probleme și de refacere a echilibrului perturbat este aceea de a apela la o ședință de masaj.

Alegerea unui masaj de relaxare sau a unei forme personalizate de tratament prin masaj, combinată cu meditații ghidate poate fie exact acel liant de care avem nevoie pentru a înnoda legăturile rupte și a redeveni noi înșine. Echilibrul fizic, emoțional și energetic ce poate fi redobândit prin alegerea unei metode adecvate de terapie prin masaj este esențial pentru a ne relua în cele mai bune condiții activitățile cotidiene.

Ce au special tipurile de masaj de care vă puteți bucura la salonul Five Massage?

Conceptul care stă la bază practicării și selecției tipurilor de masaj de care puteți avea parte în acest salon se bazează pe o viziune holistică asupra individului, ce are ca scop realizarea unei terapii  complete, cu acțiune eficientă, atât asupra trupului, cât și asupra minții. Acoperind o gamă foarte diversificată de tipuri de masaj, salonul oferă clienților posibilitatea de a alege din multe tehnici de masaj. Astfel toți cei care decid să apeleze la serviciile salonului pot opta exact pentru acea formă  ce corespunde cel mai bine nevoilor și dorințelor lor.

Masajul este o medodă de terapie, cu numeroase beneficii pentru corp și starea de spirit. Pe lângă avantajele generale aduse sistemului muscular, circulator, limfatic, imunității, merită să avem mereu în vedere și beneficiile pe care le aduce stării noastre mentale, prin reducerea nivelul de stres, eliminarea anxietății și prin contribuția la detensionarea generală. Masajul stimulează producerea de endorfine, antrenând mereu o stare de bine. De aceea, după o ședință de masaj ne simțim mereu revigorați, mai optimiști și plini de energie.

Apelarea la terapia prin masaj în mod regulat ne ajută să ne detașăm și să ne integrăm mai bine în lumea agitată și plină de momente de stres în care trăim. Dacă lăsăm ca tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru să ne afecteze planul psihic, fizic sau spiritual, riscăm să ne pierdem echilibrul și să ne îmbolnăvim. Astfel este nu doar recomandat, ci și obligatoriu să recurgem la forme de terapie care să ne ajute să facem față presiunilor zilnice și să ne detașăm de ele.

În salonul Five Massage sunt disponibile doisprezece tipuri de terapie prin masaj. Fiecare dintre ele are anumite caracteristici specifice, prin care se urmărește obținerea unor rezultate cât mai eficiente.

Iată care sunt cele mai speciale tipuri de masaj de care vă puteți bucura aici:

  • Masajul balinez

Este o tehnică terapeutică de masaj foarte veche, ce combină stimularea dinamică a punctelor de presiune cu manipularea blândă a acestora, conferind pacientului o stare de relaxare totală și refacere a echilibrului minte și corp. Acest tip de masaj se aseamănă foarte bine cu masajul thailandez și urmărește activarea cât mai bună a tuturor liniilor energetice ale corpului.

  • Masajul la patru mâini

Acest tip de masaj originar din zona Tibet-ului necesită intervenția a doi terapeuți, care aplică în mod concomitent o serie de tehnici specifice. Efectul obținut prin acțiunea a patru mâni va fi dublu, oferind senzații extraordinare, ce conduc la o stare de răsfăț al tuturor simțurilor și de relaxare totală.

  • Masajul pentru cuplu

Acest tip de masaj este unul de care merită să vă bucurați împreună cu partenerul de viață. Veți trăi momente deosebite de relaxare și reîncărcare energetică. Atmosfera pregătită va fi una romantică, acompaniată de aroma unor uleiuri esențiale speciale și de o muzică deosebită.

  • Masajul VIP

Acest tip de masaj combină cele mai avansate și cele mai eficiente metode de terapie, oferind pacientului o experiență unică și reconfortantă, de relaxare deplină. Pot fi combinate diverse tehnici de terapie, totul fiind completat de aroma inconfundabilă a celor mai speciale uleiuri esențiale și de muzică ambientală.

  • Masajul cu meditație ghidată

Asociind tehnici de masaj cu meditația, acest tip de terapie oferă o experiență completă pentru minte, corp și spirit. Prima parte începe cu un masaj terapeutic, iar în cea de a doua parte  beneficiați de o ședință specială de meditație ghidată. Efectul final va fi remarcabil, simțindu-vă complet revigorat și  într-un echilibru minte-corp perfect.

Pentru a avea parte de o terapie prin masaj specială și realizată cu multă pricepere, accesează site-ul Fivemassage.ro pentru detalii și o programare!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide