Ce tranzacții cu criptomonede pot fi efectuate pe platforma disponibilă la bitmahavi.com?

Autor: Promotor 25 oct. 2019 Radar
Ce tranzacții cu criptomonede pot fi efectuate pe platforma disponibilă la bitmahavi.com?

Orice persoană care dorește să tranzacționeze criptomonede va avea de făcut două lucruri esențiale. Să se informeze cât mai temeinic despre detaliile și istoricul monedei virtuale pe care dorește să o tranzacționeze și să-și aleagă platforma cea mai potrivită pe care să o folosească în acest sens. Pe piața din România una dintre cele mai sigure și mai interesante variante este cea disponibilă la bitmahavi.com.

Bitmahavi este una dintre cele mai populare platforme de trading criptomonede. Aceasta  dispune de o serie de caracteristici specifice, indispensabile oricărui utilizatori, respectiv: accesibilitate, posibilitatea de a dispune de informații și de instrumente utile pentru analiză și decizie și condiții de maximă securitate pentru efectuarea tranzacțiilor.

Această platformă este una dintre cele mai simple soluții de schimb criptomonede disponibilă în clipa de față pe piața tranzacțiilor cu criptomonede din țara noastră. Ea este o platformă de live trading, pe care se pot cumpăra sau vinde cele mai populare criptomone de la ora actuală, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Platforma poate fi testată fără să fie necesar să vă creați un cont. Interfața este prietenoasă și dispune de numeroase instrumentele pentru a face grafice, pentru a analiza și evalua cele mai bune posibilități de acțiune. Iar un aspect care merită toată atenția este reprezentat de comisionul mic de tranzacționare.

Ce tip de tranzacții pot fi efectuate pe platforma Bitmahavi.com?

Pentru a putea tranzacționa orice tip de monedă, fie ea tradițională sau cripto este nevoie de o serie de cunoștințe legate de specificul piețelor de schimburi online, de cunoașterea platformei pe care alegeți să tranzacționați și de folosirea inteligentă a instrumentelor de analiză disponibile acolo. Tranzacționarea cu criptomonede nu se deosebește foarte mult de tranzacționarea cu valute tradiționale, numită Forex.  Piața este reglată de aceleași mecanisme ale cererii și ofertei, dar este  adesea mult mai volatilă și imprevizibilă. Există și diferențe semnificative, printre care cele mai importante țin de faptul că monedele virtuale fiind monede ce nu au niciun corespondent în realitate,  pentru a garanta siguranța tranzacționării, este nevoie de elemente de construcție foarte performante și extrem de securizate.

Criptomonede ce pot fi tranzacționate pe platforma anterior menționată sunt Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Moneda de referință și cea mai tranzacționată este Bitcoin. Ea a fost prima monedă virtuală creată și rămâne un element de referință și un etalon pentru toate celelalte tipuri de criptomonede care există și apar pe piață.

Printre avantajele serviciilor disponibile pe această platforma de online trading criptomonede menționăm:

  • Este o platformă special creată pentru clienții locali.
  • Este o platformă de live trading & exchange, unică pe piața din România.
  • Este acesibilă și simplu de folosit, atât de către traderii începători, cât și de către traderii cu experiență.
  • Dispune de informații, grafice și instumente de analiză extrem de utile pentru a vedea cele mai bune momente de acțiune.
  • Tranzacțiile decurg rapid.
  • Asigură condiții de securitate maximă.
  • Portofele digitale sunt valabile pentru tranzacții Crypto & Fiat.
  • Comisioanele practicate sunt cele mai mici.
  • Include un serviciu de suport clienți live.
  • Se pot face transferuri și prin intermediul ATM-urilor proprii, de la care se poate retrage și numerar.

Așadar aceasta oferă traderilor locali toate motive pentru care să merite să fie încercată și preferată pentru efectuarea oricărui tip de tranzacții.

Grație simplității de folosire, interfeței prietenoase și comisioanelor transparente, această platformă  oferă tuturor utilizatorilor un mediu performant și securizat de efectuare a tuturor tranzacțiilor de cumpărare sau vindere a principalelor monede digitale.

Toții cei care se decid să tranzacționeze de pe această platformă trebuie  să știe că tranzacționarea cu criptomonede implică o serie de riscuri pe care orice trader trebuie să și le asume. În funcție de experiență și de nivelul de cunoștințe, fiecare trader își poate alege tipul de monedă pe care îl preferă, își poate face prin intermediul platformei propriile graficiele și își poate stabili propriile strategii de acțiune.

Fiecare trader își poate alege metoda de tranzacționare, care poate fi una orintată spre tranzacții pe termen lung sau tranzacții pe termen scurt. Un trader poate realiza tranzacții pe temen lung, investind pentru perioade îndelungate într-un anumit tip de monedă, fără să țină seama de fluctuațiile zilnice ale pieței. Sau un trader poate opta pentru tranzacțiile pe termen scurt sau pentru un day trading. Pentru a obține profit, cel mai important aspect al acestui proces rămâne acela de a sesiza cel mai bun moment pentru a intra sau a ieși din piață. Pentru a face acest lucru este nevoie de experiență și de o serie de cunoștințe care pot fi dobândite numai prin practică.

Datorită faptului că nu există o legislație internațională de protejare a investitorului și tranzacționarea de criptomonede nu este controlată de niciun organism financiar internațional sau național, este foarte important să alegeți o  platformă  ușor de folosit, dar care să garanteze cele mai bune condiții de siguranță. Tocmai de aceea reputația, accesibilitatea și securitatea oferite de această platformă sunt cel mai bun motiv pentru a  apela la ea pentru astfel de operațiuni.

Pentru a testa platforma sau pentru a o alege pentru a tranzacționa accesați Bitmahavi.com!

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide