Finala concursului Opel şi greenblog.ro "Eco Jurnalistul Anului"

În data de 5 decembrie a avut loc finala concursului "Eco Jurnalistul Anului", concurs organizat de Opel şi greenblog.ro, iar câştigătorul a fost desemnat Bogdan Mirică.

Finala concursului Opel şi greenblog.ro "Eco Jurnalistul Anului" Finala concursului Opel şi greenblog.ro "Eco Jurnalistul Anului"

În paralel cu marele concurs Opel şi promotor.ro, "Câştigă un Opel Insignia", s-a desfăşurat şi un concurs dedicat jurnaliştilor din presa auto. Cei înscrişi în concursul Opel şi greenblog.ro, "Eco Jurnalistul Anului", au realizat test-drive-uri cu o maşină Opel Insignia 2.0 CDTi 160 CP EcoFLEX, iar în data de 5 decembrie cei mai buni au participat la marea finală.

Traseul ales a avut ca punct de start parcarea din faţa Băneasa Shopping City, de unde concurenţii au intrat pe DN1 până la pasajul din dreptul aeroportului Otopeni, unde au întors până la intersecţia de la Casa Presei Libere, punctul de finish fiind, din nou, în parcarea din faţa Băneasa Shopping City.

Cei 7 participanţi de sâmbătă, 5 decembrie, au înregistrat consumuri medii variind între 6,1 litri/100 km şi 4,4 litri/100 km, cel mai mic consum fiind realizat de colegul de breaslă Bogdan Mirică. Astfel, el a devenit fericitul câştigător, chiar de Moş Nicolae, a unei excursii pentru două persoane la Vancouver, Canada.

Mai multe detalii despre acest concurs, pe www.greenblog.ro