Alain Prost va participa la Cursa Campionilor

Profesorul Alain Prost se va bate de la egal la egal cu Michael Schumacher şi Sebastian Vettel în Race of Champions 2010.

Alain Prost va participa la Cursa Campionilor Alain Prost va participa la Cursa Campionilor

Multiplul campion mondial de Formula 1 Alain Prost va participa pentru prima dată la Cursa Campionilor. Ediţia 2010 a Cursei Campionilor va avea loc pe 27-28 noiembrie la Dusseldorf în ESPRIT Arena.

Alain Prost este de patru ori campion mondial în Formula 1 iar de curând şi-a asociat numele cu Dacia în Trofeul Andros de curse pe gheaţă.

Numele lui Prost se alătură unei pleiade de piloţi celebri dintre care enumerăm doar pe Michael Schumacher şi Sebastian Vettel.

"Sunt foarte bucuros că pot în sfârşit să particip la Cursa Campionilor. La ediţiile trecute nu am putut participa din cauza suprapunerii datei de desfăşurare cu etapele din Trofeul Andros". a spus Alain Prost.

Alain Prost, supranumit "Profesorul" a câştigat titlul de campion mondial în Formula 1 în 1985, '86, '89 şi '93. De asemenea este campion în Trofeul Andros în ediţiile 2007 şi 2008.

Cursa Campionilor se ţine în fiecare an din 1988 încoace şi îi celebrează pe cei mai buni piloţi din motorsport. Cursa a fost găzduită pe rând de insulele Canare, Stade de France, Paris, Wembley Arena, Londra şi Stadionul Olimpic din Shanghai. Ediţia 2010 va avea loc pe un traseu special construit în jurului Arenei ESPRIT din Dusseldorf, Germania.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.