Atmosferă de vis la Le Mans: începe cursa! FOTOGALERIE

Autor: Adrian Mihălţianu 22 iun. 2013 Alte sporturi

Tot ce trebuie să ştiţi despre cursa de la Le Mans am scris deja într-un articol precedent (program, principalele categorii competiţionale etc). Pentru a vă face însă o idee despre nebunia de la faţa locului, accesaţi galeria foto.

Maşinile clasice şi mai puţin clasice fac paradă prin centrul oraşului.

Circa 200.000 de oameni sunt aşteptaţi să vină pentru a vedea cursa de la Le Mans, iar mii dintre ei erau deja prezenţi ieri la faţa locului – mulţi veniţi cu cortul, foarte mulţi veniţi cu maşini care mai de care mai puternice, mai frumoase, mai spectaculoase.

Audi are toate şansele să învingă din nou la Le Mans

Nu este ceva ieşit din comun să vezi un cort pus lângă un Lamborghini, sau un Audi R8… Pentru că aici pasiunea este cea care contează cel mai mult, iar orăşelul Le Mans oricum nu are capacitatea de a caza un număr aşa mare de oameni.

Rulote, corturi, Lamborghini…

Pe scurt, vorbim despre o atmosferă festivă, pe măsura celebrităţii cursei. Nu uitaţi că nu aveţi altceva de făcut în acest weekend decât să urmăriţi cursa pe Eurosport! Reveniţi şi aici, pentru a vedea şi alte fotogalerii şi clipuri video de la faţa locului. Relatarea este făcută cu sprijinul Michelin, care este principalul furnizor de anvelope pentru acest eveniment.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide