Bucharest City Challenge 2008 – 23 aug. Dacia Logan Cup

Cursa dedicată automobilului naţional, Dacia Logan, din cadrul Bucharest Challenge 2008 nu a dus lipsă de spectacol, oferind un câştigător detaşat, un abandon şi mai multe acroşaje.

Bucharest City Challenge 2008 – 23 aug. Dacia Logan Cup Bucharest City Challenge 2008 – 23 aug. Dacia Logan Cup

Cursa a început timid, participanţii preferând o strategie de tatonare în primul tur. Din păcate, primul steag a însemnat şi primul abanon, George Vintilă ramânând imobilizat pe grila de start, incident care a dus la întreuperea temporară a cursei.

După ieşirea Safety Car-ului, cei doi clasaţi pe locurile fruntaşe în calificări s-au detaşat de restul plutonului, evidenţiindu-se ca favoriţi. Gabriel Tiura, cel care a plecat din Pole Position şi a stabilit cel mai bun timp în antrenamente, a condus ostilităţile, timpul său fiind de 31:47. Al doilea clasat, Andrei Tentean, a parcurs cele 16 tururi în 31:56, reuşind să îşi îmbunătăţească poziţia de la start, locul 3. Olandezul Miki Willerbrand a ajuns, astfel, al treilea.

O cursă de execepţie a reuşit Cabral, clasându-se pe locul 13, după ce a recuperat patru poziţii. În timpul cursei s-a înregistrat o coliziune în virajul de dreapta dupa linia boxelor, acrosaj care l-a costat abandonul pe pilotul Cătălin Constantinescu. Cel mai rapid tur de pistă a durat 1 minut şi 50 de secunde şi îi aparţine celui care a ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului, Gabriel Tiura.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.