Bucharest City Challenge 2008 - 23 aug. Formula 3

Formula 3, considerată anticamera Marelui Circ, a oferit momente spectaculoase, fiind din plin condimentată cu incidente şi având un final forţat.

Bucharest City Challenge 2008 -  23 aug. Formula 3 Bucharest City Challenge 2008 - 23 aug. Formula 3

Prima cursă de Formula 3 a început fulminant cu un start lansat şi piloţi dornici de a prinde o poziţie cât mai în faţă. Ardoarea competitorilor a dus însă la primele incidente, în acelaşi viraj patru monoposturi suferind daune. Cei mai ghinionişti au fost Philip Major şi Kristijan Einar, tamponaţi din spate în mod involuntar, eveniment ce a dus la o întrerupere îndelungată.

La scurt timp de la reluare monpostul lui Sergio Perez a început să piardă ulei, împroşcând serios anumite porţiuni de pistă, iar în final acesta a trebuit să se retragă la boxe. Urmele de lubrifiant au fost cauza tete-a-queue-ului spectaculos reuşit de Ricardo Teixeira.

Oficialii au fluturat astfel steagul roşu, ceea ce a condus la suspendarea definitivă a cursei. În acel moment, ca de altfel de la începutul cursei, la conducere se afla speranţa neozeelandeză, Brendon Hartley, el fiind cel căruia şi-a adjudecat laurii. Timpul său a fost 23:50. Podiumul a fost completat de Oliver Turvey şi Jaime Alguersuari.  Cel mai rapid tur de pista îi aparţine lui Marcus Ericsson, pilot cronometrat cu 1 minut şi 14 secunde.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.